Kontakt tel. +48 71 354 77 77

Restauracja


Menu - Restauracja - Hotel Stara Garbarnia

Zupy / soups

 

Zupa z borowików z prażonym bekonem
Boletus soup with roasted bacon

14 PLN

 

Krem z białych warzyw z płatkami dyni i oliwą cytrynową
White vegetables soup with pumpkin seeds and lemon olive
14 PLN

 

Dania główne / main courses

 

Krewetki na rukoli z grzankami czosnkowymi z płatkami marynowanego imbiru
Shrimps on rocket salad with garlic croutons and pickled ginger petals
31 PLN

 

Łosoś norweski sous-vide w maśle cytrynowym na szpinaku z sosem porowym podany z pieczonymi ziemniakami
Norwegian salmon in lemon butter on spinach with leek sauce served with roasted potatoes
39 PLN

 

Sandacz mazurski z owocami morza na sosie cytrynowo śmietanowym z pierożkami szpinakowymi
Masurian zander stuffed with seafood served with lemon cream sauce and spinach dumplings
37 PLN

 

Golonka serwowana z pomidorami w śmietanie
Pig's trotter served with tomatoes and cream
34 PLN

 

Polędwiczka wieprzowa z grzybami leśnymi w sosie z zielonego pieprzu, pieczonymi ziemniakami i sałatką winegret
Pork fillet with forest mushrooms in green pepper sauce, roasted potatoes and vinaigrette salad
35 PLN

 

Filet z kaczki na czerwonej kapuście z kluskami śląskimi z sosem barolo z żurawiny
Duck fillet on red cabbage with silesian dumplings and Barolo cranberry sauce
43 PLN

 

Żeberka z mixem sałat podane z opiekanymi ziemniakmi
Ribs served with salad mix and baked potatoes

33 PLN

 

Pappardelle bazyliowe z polędwiczkami z kurczaka
Basil Pappardelle served with chicken tenderlions
27 PLN

 

Sałatka z grilowanym kurczakiem
Rosted chicken salad
24 PLN

 

Desery / desserts

 

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
Ice cream served with fruits and whipped cream
13 PLN

 

Szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną
Baked apple pie served with ice cream and whipped cream
15 PLN

Organizacja przyjęć okolicznościowych do 70 os. - Krzysztof Kowalski tel. 664 951 855, e-mail: k.kowalski@staragarbarnia.pl

Rezerwacje stolików - 71 354 77 77; 530 499 886

Restauracja czynna jest od poniedziałku do soboty w godzinach 17:00 - 22:00 (składanie zamówień do 21:00)

 

Wykonanie: PROFITROOM

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij