Kontakt tel. +48 71 354 77 77

Andrzejki 2017

 

MENU

PRZYSTAWKA
Sałatka z wędzonego drobiu z winogronem, mango i pikantnym paluszkiem

BUFET NA GORĄCO
Rossolnik
Łosoś w sosie z białego wina i warzyw
Sznycelki drobiowe z podgrzybkami
Gulasz z dzika po myśliwsku
Kartacze
Warzywa pieczone
Ziemniaki a’la stek
Sałatka z pieczonych buraków w miodzie i limonce

BUFET NA ZIMNO
Udziec pieczony w całości
Patery różnorodnych mięs pieczonych
Jajka w sosie tatarskim
Tradycyjny śledzik w śmietanie
Sałatka Cesar
Sałatka Caprese
Bukiet sałat zielonych
Pikantne ogóreczki
Sosy, dipy
Pieczywo mieszane

BUFET SŁODKI
Kawa, herbata - bez ograniczeń
Woda niegazowana oraz soki owocowe– bez ograniczeń
Patery świeżych owoców
Wybór ciast

OPEN BAR
Wódka, wino, whisky, piwo, drinki

 

Przed wysłaniem przelewu prosimy o kontakt telefoniczny w celu potwierdzenia dostępnych miejsc.

Kontakt oraz rezerwacje: d.kot@staragarbarnia.pl lub tel.:

- 606-46-77-46 Dariusz Kot

- 530-805-158 Emilia Janusz

- 664-951-855 Krzysztof Kowalski

Nr konta do wpłat: 03 1090 2415 0000 0001 0516 8008

Tytuł przelewu: Typ przyjęcia, imię i nazwisko osoby rezerwującej oraz telefon kontaktowy – np. Elżbieta Nowak – Andrzejki, tel. 664-951-855

Wykonanie: PROFITROOM

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij